Segueix les instruccions per realitzar el pagament dels abonaments i/o cursos de la piscina municipal

 

Podeu fer el pagament des del mòbil o des de qualsevol ordinador, de manera telemàtica, seguint els passos següents, o anar a l’Ajuntament o al Centre Social de Dia, i fer-lo allí directament:

 

1. Feu clic sobre el següent enllaç: tràmit pagament. A continuació, feu clic sobre Tràmites sin certificado, Autoliquidaciones (penúltima línea), Tasas.


2. Ompliu els camps següents, com s’indica a la imatge (NIF, Apellido 1, Apellido 2, Nombre, Provincia, Municipio, Código Postal, TIpo de Vía, Vía, Número, Puerta).

 

*Feu clic sobre la imatge per a ampliar-la.

  • A la casella Concepto a liquidar, seleccioneu UD-USO PISCINA E INSTAL. DEPORT.
  • A la casella Tarifas, seleccioneu la modalitat desitjada.
  • A la casella Unidad, indiqueu 1.
  • A la casella Descripción del objeto tributario indiqueu el vostre nom i cognoms.

** Important: si aboneu la taxa per a un menor o una menor d’edat, indiqueu a la casella Descripción objeto tributario, el seu nom complet, i el seu DNI, si el té.

 

*Feu clic sobre la imatge per a ampliar-la.

 

 

3. Una vegada omplides totes les dades, feu clic en Calcular per conéixer l’import a pagar; després, feu clic en Aceptar.

 

4. En aquest punt, teniu dues opcions:

 

A) Realizar pago: per pagar directament la taxa en omplir les dades de la targeta i fer clic en Aceptar. Una vegada realitzat el pagament, envieu el rebut al correu areaesports@museros.es  o presenteu l’imprés a l’Ajuntament o al Centre Social de Dia.

 

*Feu clic sobre la imatge per a ampliar-la.

 

B) Imprimir: es generarà un document PDF amb un codi de barres, imprimiu-lo i feu el pagament en qualsevol entitat bancària de Museros. Una vegada realitzat el pagament, presenteu el document que heu imprés, juntament amb el rebut, a l’Ajuntament o al Centre Social de Dia. 

 

*Feu clic sobre la imatge per a ampliar-la.

 

 

** Per a formalitzar la inscripció als cursos, a més de fer el pagament, ompliu i presenteu la sol·licitud d’inscripció. Podeu demanar-la en el mateix moment que presenteu la documentació, o descarregar-la de la pàgina web de l’Ajuntament.

 

** Si es demana alguna bonificació, és obligatori presentar els documents que ho acrediten (família nombrosa, atur, etc.) juntament amb la documentació.

 

Per a qualsevol qüestió, telefoneu a l’Ajuntament, al 961 44 16 80, de dilluns a divendres,

de 08.30 h a 14.30 h.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Oficina Tributaria del Ayuntamiento de Museros
Plaça del Castell 1, Museros 46136, Valencia - 96.144.16.80 - recaudacion@museros.es Política de Privacidad - Aviso Legal - Política de Cookies - Transparencia